Casa Rural Can Coma
Can Coma
Welcome to Can Coma
Ca’n Coma i Sa Vinya de Ca’n Coma són dues petites finques que es troben a la Vall de Sóller, als afores de la vila i en un lloc privilegiat.

La seva situació permet gaudir d’unes magnífiques vistes panoràmiques sobre la vall i les muntanyes, així com també permet fruir d’una tranquil.litat i un sossec incomparables.

Can Coma States

A cada una de les finques hi trobareu unes casetes anomenades S’Olivar y Sa Vinya, recentment acondicionades conservant l’arquitectura mediterrània i tradicional de la zona, que es troben a disposició dels clients.

Ambdues cases tenen saló-menjador, cuina, dormitori amb llit doble a més d’un llit supletori, sala de banys amb dutxa, porxada, una amplia terrasa i un petit jardí.


Relax at Can Coma
Gaudexi d’unes magnifiques sortides de sol berenant a la terrasa, refresqui’s a la piscina i relaxi’s en la mes absoluta quietud.

Si li agrada la mar i els esports nàutics el Port de Sóller es troba a tan sols 2 km. Si prefereix la muntanya podrà practicar-hi senderisme i ciclisme seguint la xarxa dels molts camins i viaranys que creuen la Serra de Tramuntana, alguns dels quals comencen molt a prop de la finques.

Per a les reserves, posi’s en contacte amb nosaltres i l’informarem sobre disponibilitat de dates, preus de lloguer i qualsevol altra informació que desitgi.

Pictures of Can Coma
Façana i terrassa de Sa Vinya
Picture of Can Coma
1 2 3 4 5 6 7 8 9